Ring til os på: 20 41 41 16

Vi isolerer med alle slags materialer inkl. papirisolering, glasuld og flamingo

Kontakt os på tlf. 20414116

Eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid. Derfor vil man i ældre huse kunne opleve kolde områder forskellige steder på indervæggen – der hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning.

Inden vi isolerer hulmuren i dit hus, inspicerer vi hulmuren ved at bore et hul i fugen, og med et kamera tjekker vi tilstanden af den eksisterende isolering, samt hvor meget isolering der allerede er i hulmuren.

Ved hulmursisolering blæses Papirisolering ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Når der indblæses Papirisolering i sådan en hulmur, vil den gamle isolering blive presset op af bagvæggen og hulrummet foran bliver fyldt ud med Papirisolering, og derved sikres en optimal isolering.
 

Papirisolering indblæses gennem hul i fuge

For at indblæse Papirisolering, borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder hulrummet op med Papirisolering. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten. Herefter blæses Papirisolering ind i hulrummet under tryk. Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikre os, at alle hulrum er fyldt ud med isolering.

Hullerne lukkes igen med en matchende fugemateriale.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets ydervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter Papirisolering til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen. Man kan spare op mod 3.500 kr. om året på varmeregningen.

 

 

Håndværkerfradrag

Du får et skattemæssigt fradrag, kaldet håndværkerfradrag, når du efterisolerer. I dette tilfælde vil fradraget være på 2.587 kr.

Årlig energibesparelse

Dertil kan lægges den årlige energibesparelse, som man opnår ved at efterisolere med Papirisolering. I dette regneeksempel ser det ud som følger:

  • Energibesparelsen på 101 kWh/år/m²*.
  • Besparelsen på energiregningen vil være ca. 87 kr. pr. m².
  • Det giver en årlig besparelse på ca. 6.000 kr.
  • Investeringen vil altså være tjent ind på under to år (uden tilskud).
  • Den skattefrie gevinst efter 10 år vil være ca. 49.000 kr.
  • Med tilskud fra HMN vil tilbagebetalingstiden ligge på lidt over 1 år.

 

*Tallene er baseret på tal fra Videncenter for energibesparelse i bygninger.
Papirisolering

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Hulmur

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere