Ring til os på: 21 79 00 90

Vi isolerer med alle slags materialer inkl. papirisolering, glasuld og flamingo

Kontakt os på tlf. 21 79 00 90

Alle kan få tilskud

Vi kan derfor tilbyde dig et kontant tilskud til at få efterisoleret dit hus. Størrelsen på tilskuddet beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere.

Vi klarer papirarbejdet

Når vi besøger dig for at tjekke, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på din energibesparelse og dit tilskud. Vi klarer alt papirarbejdet. Det mindste tilskudsbeløb som udbetales er 500 kr.

 

Håndværkerfradraget er tilbage

Håndværkerfradraget er tilbage. Det betyder, at du kan trække 1/3 af isolatørens arbejdsløn fra i skat - højst 18.000 kr. pr. person. Der kan være rigtig mange penge at spare på isoleringsarbejdet ved at udnytte fradraget. Som noget nyt er sommerhuse også omfattet ordningen.  Læs mere hos skat ved at trykke her

 

Priseksempler:

Loft

Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 50 mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250mm papirisolering, kan man opnå et tilskud på mellem 1.915 – 2.873 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.
Papirisolering

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Hulmur

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere